Vjenčanje u parku Maksimir?

 

 

 

img15Da, maksimirske krošnje skrivaju decentnu i elegantnu dvoranu za vjenčanja. U prirodi, a tako blizu centru grada. Prođite kroz glavni portal maksimirskog parka, nazdravite svojim gostima na otvorenom, pod krošnjama i te trenutke sačuvajte na fotografijama. Potom, drage goste ugostite u prozračnoj dvorani za vjenčanja restorana Maksimir. Mogućnosti su brojne, okvir je jedino Vaša MAŠTA.

 

Velik, prozračan i ugodan prostor spreman je ugostiti 250 uzvanika. Sastoji se od dvije dvorane koje se po potrebi spajaju. Dvorana Strossmayer predviđena je za manje, intimnije proslave do 60 uzvanika, a spojena sa dvoranom Maksimir smješta 250 uzvanika. Prostor ima prirodnu rasvjetu, punu sunca i zelene šume te čudesnu povezanost unutarnjeg i vanjskog prostora. Samo Vas staklene stijene dijele od predaha u zelenilu maksimirske šume. Za lijepog vremena gostima je na raspolaganju terasa u samom parku kao i mogućnost organizacije prigoda na otvorenom.

 

Gastronomski dio zasebna je priča. U ponudi je nekoliko bogatih vjenčanih menija podložnih različitim izmjenama i dodacima. Ili možda želite sami osmisliti svoj vjenčani menu? Tu su još slastice, torte, voće i kolači!

 

Ukoliko želite možete upoznati i naše cvjećare. Cvjetna dekoracija jedan je od najljepših detalja svakog vjenčanja. Ruke naših cvjećara znaju kako dvoranu predstaviti u najboljem svjetlu. Na kraju, doznajte koji svirači uistinu znaju svoj posao. Vjerujte, dobar bend završni je i najvažniji detalj svake uspješne svečanosti!

 

Mala vjenčanja

 

 

Ako je Vaš odabir manje vjenčanje do 60 uzvanika, dvorana Strossmayer svojom veličinom i interijerom udovoljit će Vašim zamislima. Prozračan, prostran prostor pun prirodnog svjetla i zelene šume idealan je za manja, pažljivo osmišljena vjenčanja. Postava okruglih stolova, bijeli tekstil, romantične cvjetne dekoracije, hrana sa okusom, čarobne slastice i fina vina. Bend bez struje ili … sa strujom. I ostalo… Jedino je broj Vaših uzvanika manji, a time dobivate mogućnost ponudit im više. Mi smo ovdje da to ostvarimo. Dobrodošli…

 

img10

 

… POGLEDAJTE VJENČANI MENU
… CVJETNA DEKORACIJA